Posts

Showing posts from April, 2017

Luangkan Masa Hujung Minggu Dengan Anak-anak

Image
Hi semua,

Dua hari lepas KakNur dan suami bawa Awisy dan Adra luangkan masa hujung minggu di Hutan Bandar Mutiara Rini, Johor Bahru.

Kebetulan pada hari Jumaat tue KakNur jumpa customer yang order produk shaklee area Kampung Melayu Lima Kedai. Alang-alang dah ke sana dekat je kan jadi KakNur pun teruskan je niat nak bawa anak-anak pergi ke hutan bandar mutiara rini.


Alhamdulillah tiba je sana, KakNur happy sebab kereta tak banyak. Haha. Orang pun tak ramai. Senang je dapat parking. Lupa pulak yang hari tue hari orang bekerja kan. Suami KakNur je yang tak keje hari Jumaat dan Sabtu 😅

Beriadah Di Hutan Bandar Mutiara Rini
KakNur dengan anak-anak takdelah berlari sakan pusing keliling 1 hutan bandar tue kan 😂 Biasalah mak-mak kan, kat tangan kanan tue da standby plastik dalam tue ada botol air, makanan ringan lepas tue ternampak botol vitamin pun KakNur angkut sekali. Konon-kononnya nak photoshot kalau ada nampak tempat cantik kan 😂 (ajet sangat) Tangan kiri pulak pimpin Adra.


Awisy d…